Hva er TveitLAN?
TveitLAN er et dataarrangement for ungdom som holdes i påsken på Tveit Menighetshus. Til sammen 50-100 deltakere og frivillige samles for å dyrke sin datainteresse, konkurrere i spill og utfolde seg kreativt.

Når og hvor arrangeres TveitLAN?
TveitLAN arrangeres den første helgen i påsken hvert år, med mindre noe annet er blitt annonsert.

Hvor mange deltakere er det på TveitLAN? 
50-100.

Hvor gammel må jeg være for å delta på TveitLAN?
Vi har i utgangspunktet ingen nedre eller øvre aldersgrense, men anbefaler at deltakere er 13 år eller eldre. Målgruppen til TveitLAN er datainteresserte i aldersgruppen 13 til 25 år.

Deltakerne må være i stand til å passe på seg selv og tingene sine (spise, få nok søvn etc.). Det er opp til foreldrene å bestemme om et barn er skikket til å dra på TveitLAN. Foreldre er hjertelig velkommen innom på besøk, og oppfordres til å holde kontakten med barnet sitt i løpet av arrangementet.

Hvor kan jeg kjøpe billett?
Billettene til TveitLAN selges kun i døren. Ønsker du å kjøpe billett på forhånd, så ta kontakt på epost: tveitlan@outlook.com

Hva koster billetten?
Vi har en type billett til salgs. Denne er som følgende:

  • Standard: Inngang til arrangementet og mulighet til å delta i alle konkurranser. Billetten koster 300,-

Når og hvordan kan jeg velge plass?
Ta kontakt med oss så ordner vi slik at du kan sitte der du ønsker så langt at plassen er ledig.

Kan jeg sitte ved siden av vennene mine?
Ja. Avtal med de andre hvor dere vil sitte, og reserver plasser ved siden av hverandre. Er dere flere en 3 venner som vil sitte på siden av hverandre, så ta kontakt.

Hva må jeg ha med for å komme inn?
Gyldig legitimasjon. Eventuelt en foresatt som går god for deg. Har du kjøpt billett på forhånd, så ta med bekreftelsen vi sendte deg.

Hvor mye plass får man?
En deltakerplass er 80 cm bred og 60 cm dyp.

Hvilke konkurranser vil bli arrangert på TveitLAN?
Se konkurranser i menyen.

Lydnivå
Det blir ikke et skikkelig lan uten musikk, men det går en grense et sted mellom god stemning og bråk. Dette er reglene:

  • Hver deltaker kan ha med seg ett dataanlegg. Høyttalerne skal ha innebygget forsterker. Det er ikke tillatt med PA- eller HiFi-anlegg. Bruk av anlegget skal ikke gå nevneverdig ut over strømforbruket.
     
  • Anlegget skal plasseres på deltakerens egen plass, evt. under bordet. Plassering av anlegg på gulvet (ved siden av eller bak plassen din) eller kjøp av egen billett/plass til anlegget er ikke lov.
     
  • Deltakere som bruker høyttalere skal ta hensyn til sine meddeltakere. Beskjeder som blir gitt av Safety-crew eller publisert på TveitLAN sine nettsider skal følges.

Hvor rask internettlinje er det på TveitLAN?
1 Gbit.

Hvor mye strøm vil man få tildelt?
1A.

Kan jeg ta med meg kjøleskap, vaffeljern, kaffetrakter eller andre hvitevarer?
Nei.

Hvor får jeg tak i mat?
Vi anbefaler at du har med litt mat. Det er mulig å kjøpe mat i kiosken, og det ligger også en Kiwi-butikk rett ved siden av lokalet. Være oppmerksom på at butikken har en tendens til å bli veldig utplukket for mat etter den første dagen.

Kan jeg ta med meg min egen stol eller sofa?
Så lenge du ikke blokkerer midtgangen er det ingenting i veien for det.

Hvordan er sikkerheten på TveitLAN?
Vi har et eget crew som passer på deltakernes sikkerhet. Vi samarbeider også med politiet og brannvesenet.

Hva skjer dersom noe av utstyret mitt skulle bli stjålet på TveitLAN? 
TveitLAN er ikke ansvarlig for noen form for økonomiske tap, direkte eller indirekte knyttet til arrangementet. Forsikring anbefales.