Under #TveitLAN2021vil det bli avholdt bygge-konkurranse i Minecraft, under så finner du all informasjon.

Spill: Minecraft

Server: TBA

Oppgave: Dere skal bygge båten «Superspeed», her er det mange +poeng og hente.

Hva gir ekstrapoeng? Om dere tar med interiøret i båten + logoen på siden av båten.

Er noe uklart så spør en admin 🙂

Regler:

  1. Ikke bygg utenfor ditt tildelte område. Du kan bygge nedover og oppover og til siden, men ikke la noe av byggverket ditt gå over eller gjennom gjerdet som skiller ditt område. Du kan bytte ut blokken under gjerdet, men ikke ødelegge gjerdet.
  2. Ikke ødelegg andre sitt byggverk på noen som helt måte. Dette inkluderer å ta blokker eller gjenstander fra andre sitt byggverk selv etter at konkurransen er over, eller om det vil bli slettet under en eventuell reset. Du kan bli diskvalifisert fra den gjeldende konkurransen og ditt byggverk kan bli fjernet slik at en annen deltaker kan bli med. Gjenstander og blokker mistet på grunn av dette vil ikke bli erstattet. Bruk av fire er ikke anbefalt, siden bruk av fire kan sette fyr på andre sitt byggverk og vil bli sett på som griefing og gjør deg diskvalifisert.
  3. Du kan bruke ressursene du har, så lenge de ikke har blitt spawnet inn. (Dette gjelder deg, mods og admins.)
  4. Byggingen må være ferdig innen tiden satt av dommerne.
  5. Byggverket ditt må være i henhold til oppgaven. For eksempel om du skal bygge en «creeper» så kan du bygge en zombie, men ikke en stor spade.
  6. Hvis du bryter noen av server-reglene mens du bygger så blir du satt i serverens jail, bannet eller straffet på en annen måte. Du vil også bli diskvalifisert. Blir du diskvalifisert så vil byggverket ditt bli fjernet slik at en annen spiller kan delta.

Byggverk blir dømt etter følgende kriterier:

  1. Orginalitet/Creativitet
  2. Nøyaktighet
  3. Generelt design

-Lykke til-